lördag 15 december 2012

Det värmer att få skänka julklappar...

I Göteborg vid juletid anordnas det en juklappsinsamling på hotell Gothia Towers, dit kan man gå och skänka en julkapp (eller flera såklart)
Julkapparna går till behövande barn.
I år har vi skänk tre stycken julklappar som "en kille mellan 0-3år" ska få.
Det gör sååå otroligt ont i hjärtat att veta hur många det är där ute som inte får en jul, och att våra julklappar kommer att glädja en liten pojke gör mig glad.

Ha en fortsatt fin lördag!

8 kommentarer :

 1. Finns liknande paketinsamling här i Halmstad, bästa känslan när man varit där med paket. Har ni oxå regn? Deppväder här, snön försvinner mer o mer, snyft. Vill inte ha en grön jul i år, så jag håller a lla tummar o tår att det vänder. Kramisar Tina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det känns riktigt bra! Japp här regnar det, man ser asfalten mer o mer, :(

   Kram

   Radera
 2. Eftersom det finns så många barn, även här i landet, som inte får fira jul, få julklappar eller känna sig trygga, så är det bra att man får möjlighet att dela med sig. Det finns olika sätt, och det här är ett av de absolut bästa.
  Det bidde marknad för oss, ett kort, blött besök... och mössorna kostade (det var 50%) 150 kr!!! Så jag köpte ingen...
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
 3. Ja det gör ont i hjärtat...har du sett reklamen för Stadsmissionen Göteborg på tv, fan jag lipar när jag ser den... Att jul som är så fin också är fruktansvärd :(

  Kram

  SvaraRadera
 4. I min stad har några tjejer startat dn insamling sv alla möjliga hygiensrtiklar som de sen skänker till människor som inte har råd med klappar. Fint initiativ!

  SvaraRadera
 5. Jätte bra! Jag brukar ge bort urväxta saker till några jag vet som har det kämpigt! Men det här var ju en superide!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 6. Goa du! Jag blir så glad när jag läser sådana inlägg! Nu får några små pojkar en fin klapp på julen! Jag såg idag att det samlas in till kvinnohusen här i trakten (Värmland alltså) och till barnen som bor där, hoppas många tar det som en uppmaning!

  Stor kram och jag önskar dig och dina killar en riktigt fin tredje advent imorgon!

  SvaraRadera
 7. Det glädjer mig så att veta att tre pojkar kommer att få fina julklappar:-) Men, visst gör det ont i hjärtat att sådana här insamlingar ens behövs...
  Stora kramen,
  Frida

  SvaraRadera

Vad roligt att du kikade in.... Lämna gärna en liten kommentar om du har tid, det uppskattas :)