onsdag 10 april 2013

Nybakat och gröna naglar....

Igår bakade jag hålkakor....
Receptet fick jag från Anna-Mitt hus på landet
Ljuvligt goda... 
Jo då smaka måste man ju göra på något nytt...
Så gott bröd slank ner,en kopp te, soffläge och Biggest Loser på tv...
Härligt avslut på tisdagen... 







Köpte nytt nagellack på Ica igår...
Grönt... Njae, känns annorlunda!
Men det är det bästa med Depend! Billiga...
Håller faktiskt helt ok, 
passar mig som har nagellack i perioder, så då är det kul att testa lite andra färger 

Vad har ni för favoritmärken/färg??? 

Idag är det jobb... Dags att packa ihop och åka

Njut av dagen....


30 kommentarer :

  1. Härligt fika att avsluta dagen med!
    Jag har fastnat för Isadoras nagellack, för att det torkar snabbt. Ett måste när jag målar naglar. Färgerna är oftast rosa-brunt... Ganska fegt, med andra ord ;)
    Ha en fin dag!
    Kram /maria

    SvaraRadera
  2. Åh nybakat är så gott! Det bästa är nästan att komma hem och känna doften ;) Jag är dålig på nagellack men har faktiskt målade naglar nu för jag fick ett nagellack när jag köpte smink. Färg? Lite vitbeigesilvrigt...
    Kram Suss

    SvaraRadera
  3. Mums med hembakt bröd! :)
    Jag är så dum när det gäller lack, använder oftast genomskinligt... hela vintern är det Trind nail repair som gällt. Annars något (märke?) som jag köpt på Gekås som gör naglarna starkare och de växer snabbare. Perfekt.
    Till flickorna är det dock depend som gäller. De gillar färg. Kram.

    SvaraRadera
  4. Godmorgon =) Mums med hembakat bröd. Nytt nagellack är alltid skoj, men jag är dålig på att måla naglarna, på jobbet får vi inte ha nagel lack. Kram och ha en toppen dag

    SvaraRadera
  5. Ohh gott med nybakat och jag har typ den färgen pån naglarna jag med nu =D

    SvaraRadera
  6. Ååå va gott med nybakat o dessutom hembakt !!
    Jag målar enbart tånaglarna..får inte ha målade naglar på jobbet. Grönt blev jag lite sugen på nu..vår tår !!

    Kraaam

    SvaraRadera
  7. Nybakat vad smarrigt.
    Jag brukar gärna ha starka färger som typ orange, neon rosa, ill rött eller andra färger som är starka.
    Ha en bra dag
    Jag ska jobba en kortis idag 12-16 sen blir det nog hem och piffa lite i trädgården. Vi skulle egentligen gått bort på middag ikväll men hon vi skulle till har blivit sjuk så det gick inte, Synd men så blir det ibland
    Kram Linda

    SvaraRadera
  8. Så gott med nybakat! Jag kör oftast med lite "mesiga" färger i ljusa toner. Ha en fin onsdag! Kram Camilla

    SvaraRadera
  9. Depend är bra! Jag kör lite blandat de få gånger jag målar... är lite less, liksom, efter att ha sålt (och varit smakråd...) i min förra butik... då blir man kräksig till slut... just det där "passar det verkligen...???"...
    VIktigast är ju att naglarna är fria från fett... diskmedel är bra innan...hihi.
    Så gott det ser ut med nybakt. Kan nästan känna doften. Nu väntar en tur till Uddevalla, Lillis o jag själva, för att shoppa lite... som om det skulle behövas. Nu är det till båten denna gång, faktiskt. Och så lite påfyllning i kylen...
    kram elsamarianne

    SvaraRadera
  10. Depend gillar jag med, lagom storlek på flaskan. Brukar ha lite olika färger i min fotvård, så har kunderna att välja på. Smaken är ju som bekant...delad...

    Ha så kul på jobbet!

    SvaraRadera
  11. Nybakat bröd är ju farligt gott. Tycker det brukar vara svårt att sluta äta ;)
    Jag är ju tyvärr en tråkig nagelbitare så det där med nagellack har jg tyvärr slutat med. Men skulle vara lite kul med något härligt färgglatt nu till våren kanske.
    Jag brukar också köra på små och billiga OM jag köper.

    Hoppas du får en bra dag på jobbet. Kram Malin

    SvaraRadera
  12. ja vad ska man äta? Jag brukar köra LCHF för att bli av med sockerberoendet och svullna magen. Funkar bra på mig. Och så INGET godis eller kakor. Inte lätt men det kan gå :-)
    Jag tror det är barn nr 3 som är inne nu. Det var det för inte så länge sen. Att man skaffade sig en tredje.
    Köpte en tidning här om dagen där jag läste om nåt syndrom (vad det nu hette) då man skaffade sig en bebis för att få "vila" upp sig. Så man fick gå hemma och ta det lugnt för att livet var så stressat just nu. Känns ju som en jättebra id+e för livet blir ju inte mer stressat sen när man har tre barn att ta hand om. Nä 2 räcker för mig oxå :-)
    Kram

    SvaraRadera
  13. Mina naglar är fruktansvärda, jag jobbar ju med barn och målar och klistrar och krafsar i sanden... Och sen ovanpå det tvättar och torkar och tvättar och slaskar och plaskar...

    När jag väl köper ett lack så slår jag till på OPI helst, sen målar jag typ aldrig bara tårna och jättesällan på händerna. Men då i dova färger som mörkt mörkt vinröd som nästan ser svart ut eller marinblått som jag har på typ allt.

    Skulle verkligen behöva att nån packade in mina händer i nåt mjukt varmt...

    Stor kram till dig! //Jenny

    SvaraRadera
  14. Men du är ju bara bäst, som du bakar!! Nu känner jag v.e.r.k.l.i.g.e.n att jag bor på fel sida stan, hehe:)

    Nagellack ja, jag köpte med mig ett gäng Essie när vi var i USA men var faktiskt inte så imponerad. Ser att en del använder Chanel men där går verkligen gränsen för vad jag vill betala för nagellack. Så Isadora är min favvo även om jag har depend hemma också. Men Isadora håller bättre tycker jag nog.

    Kramar från "norr":)

    SvaraRadera
  15. Jag älskar nagellack i nästan all former färger och märken, det jag inte passar riktigt bra i är knallrött så det undviker jag. Men som sagt var nästan alla andra färger gillar jag :)
    Kram

    SvaraRadera
  16. Å vad det låter gott med nybakat bröd.
    Nagellack, har alltid målade naglar och jag gillar det mesta i färgväg, antingen lite ljusa eller lite mer "piffiga". Ha många av märket Mavala och Sally-Hansen.
    Hittade en supersnygg vårfärg nu heter HONG KONG från Mavala= köp!
    Ha det bra Karin

    SvaraRadera
  17. Åhåå så gött med nybakat bröd! Mums! Längesen jag kommenterade här hos dig fina bloggvän, men jag är här ska du veta ändå:) Ha det gott! Kram från mig

    SvaraRadera
  18. Åhh, jag bara älskar nybakat bröd, det är ju så gott att äta av det när man precis tagit ut det ur ugnen, smöret smälter och ostbiten också, mums!!!
    Nagellack är jag dålig på, så feg när det gäller färg, tänker alltid att nu ska jag satsa på någon rolig färg, men så kommer jag hem med klarlack eller beiget :(, skärpning Jennifer.

    Hoppas du haft en riktigt bra jobbdag! Kram Jennifer

    SvaraRadera
  19. Ohhh ja, det är mycket fina promenavänliga områden häromkring, tack =D

    SvaraRadera
  20. Åh vad gott!! Känner nästan doften av nybakt bröd;) Brukar också köra på Depend för är också en periodare och det är den prisklassen väldgit bra:)

    Haha, vad jag känner igen Wilma i Noah. Hon slänger också ut allt hon kommer över och sen bara går därifrån! Vi bor i ett enplanshus som är 119+55. Inte så stort men passar oss!

    Kram fredrika

    SvaraRadera
  21. Det är ju jätte kul med smycken jag har typ massor, men jag förstår att om man har en liten hemma så är det ju inte så praktiskt, men klart du ska börja använda lite smycken igen man känner sig lite mer " piffad " med smycken.
    Här har vi trädgård pysslat lite ikväll innan det blev för mörkt.
    Ha en bra kväll
    Kram Linda

    SvaraRadera
  22. Hembakt bröd... mmm, det är så himla gott!! Mina naglar ska inte ha nagellack... inte snyggt på mina :-) Ha det riktigt gott!

    SvaraRadera
  23. Vad gott brödet ser ut.
    Jag har inget favorit märke eller färg. Varierar både märken och färg på nagellack.
    Vilken läcker grön färg.
    Kram Bodil.

    SvaraRadera
  24. Nagellack, vad är det? Jo just ja, jag har någon gammal liten flaska hemma. Märke? Maybelline tror jag det är. Om det är bra? Det är det nog, fast jag har inte mycket att jämföra med. Tack för påminnelsen, det är nog dags att ta hand om naglarna lite bättre. 💅 Kram

    SvaraRadera
  25. Mmm nom nom med hembakt bröd :)
    Du, din kladdkaka.. den va såå god, att nu smakar knappt den köpta gott längre :P Så ska baka den imorgon igen.

    Jag är som dig och har perioder. Nu har min precis börjat. Brukr bli på våren sommaren, då är allt utvändigt roligare att fixa ;)
    Isa Dora och Depend köper jag. Depend är ju för priset, så då vågar jag köpa lite roligare färger ;P Annars tycker jag att Isa Dora har bättre kvalitet. Några dyrare märken köper jag inte, de är säkert bättre, men som småbarnsmamma så slits det rätt mycket på naglarna så det känns inte värt det.. bara av att diska så släpper det lite lack, typ.

    Har ni något roligt inplanerat idag? :)
    Här ska det skickas prints, städas och tvättas. Så det blir lite helgfint! Sen ska jag presentera mina planer för vardagsrummet för J (Joppe - Johannes) , känns lite nervöst! Han brukar sucka rejält åt mina ideér :P

    Ha en fin dag!
    Kramar!!

    SvaraRadera
  26. Mysig tisdag!
    De där nagerlacken köper vi också när det kommer till trendfärger. Min dotter vill gärna ha många olika nagelack :) Men dyrare nagerlack går inte att komma ifrån att de är bättre, fast jag har inget favorit märke längre.

    ha en fin fin dag.

    kram kram Malin

    SvaraRadera
  27. Här har det inte bakats på många år, bröd alltså, ja förutom någon brödlimpa till jul! Men det är rakarns gott med egenbakat bröd!
    Ha en fin dag!
    Kram Helena

    SvaraRadera
  28. Just nu kör jag med Essie nagellack - men jag tycker de flesta skavs av oavsett märke. Bäst av allt är gellack men så jobbigt att springa på salong och få det fixat titt som tätt ;) Dottern bakade också igår men kanelbullar. Tyvärr ingår de inte i Lailas mat och träningsprogram eller jo en dag i veckan får man synda så jag har sparat några i frysen till helgen när jag ska ha min syndardag men usch så jobbigt det var att känna doften i hela huset igår :(

    Kram Ullis

    SvaraRadera
  29. Depend har lagom storlek på flaska, men de passar bara till tånaglar tycker jag, där håller de länge. Jag gillar dock nagellack som håller några dagar längre till fingrarna, tex Loreal´s :)
    Härlig blogg du har!

    SvaraRadera

Vad roligt att du kikade in.... Lämna gärna en liten kommentar om du har tid, det uppskattas :)