onsdag 24 april 2013

En eftermiddags date...

 i Slottsskogen (en stor park i Göteborg) hade jag igår eftermiddag med min man och lille N,
 under tiden W tränade hockey...


En härlig stor park, där man kan promenera och motionera, se på djur, spela frisbee golf, ligga i gäset och gotta sig med en picknick korg, leka på en jätte lekplats, mata änder...
Ja bara vara...



och se på dom söta små knubbsälarna i Säldammen...


Solen sken och det blåste en hel del... 
Jag är snart tillbaka i Slottskogen igen då jag ska springa Vårruset med jobbet...
även Göteborgsvarvet startar härifrån... men det ska jag inte springa i år!

Min motivation för gårdagens intervall träning hade dalat under dagen...
"tar det imorgon"
men sen 
så övertalade jag mig själv...
Ja ibland är det bra att diskutera med sig själv *ler
så jag kom allt ut igår kväll till "våran" skogsslinga och körde på, 
helt slut var jag efteråt, men så skönt det är när det är avklarat...

Ha en fin fin onsdag... 
KRAM!






25 kommentarer :

  1. Där har jag varit några gånger, alltid lika trevligt.....

    Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  2. Gamla goa Slottskogen...

    Ha det gott!

    SvaraRadera
  3. Åh Göteborg är ju en underbar stad, jag var där mycket förut när min bästa vän bodde där, men nu har hon flyttat hem till Katrineholm igen, vilket dock är bra för jag har nära till henne, men tyvärr blir det inte så många resor till Göteborg längre.
    Kram Linda

    SvaraRadera
  4. Ååå Slottskogen där var vi ofta när killarna var små, ett perfekt utflyktsmål. Heja dig som stack ut o sprang trots brist på motivation, känslan efteråt är den bästa. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  5. Oj det var längesen vi var i slottskogen, kanske dags för en utflykt dit snart. Hörde att man kan hyra segway där också, kan ju va kul att testa :-)
    Ha en go vecka,
    kram Johanna

    SvaraRadera
  6. Vad fint golvet blev! Det ska bli kul att få se när det blir färdigt i rummet sedan:)

    Ja slottsskogen är bra! Där finns liksom det mesta (utom parkering då, det brukar vara ursvårt att få en plats tycker jag) Nu var det längesen jag var där, men Maxen var där med sin moster för ett tag sen och tittade på alla djuren. Det är så mysigt att ha picknick där också, riktig sådär sommarkänsla när man sitter där på gräset och några spelar fotboll, brännboll, solar,äter glass. En oas i storstan:) Vårruset är mysigt. Har bara sprungit en gång för länge sen men varit med mamma ibland när hon deltagit. Bäst är ju matkorgarna sedan, hehe:) Hoppas du har en fin onsdag!! Kramkram

    SvaraRadera
  7. Ljuvliga bilder! :) Vårruset är roliga grejer det :) Tycker det är så härligt med stämningen med allt folk och så hoppas vi att solen skiner också så blir det ännu bättre;) Tack för att du alltid är så go inne hos mig och skriver så fina saker så man ramlar av stolen lite <3 kram till dig min fina bloggvän

    SvaraRadera
  8. Ohh vilket härligt ställe att ta en liten tripp till, där skulle nog jag kunna fota i evigheter =D

    Fina ni
    kramar

    SvaraRadera
  9. Så mysigt. Underbar miljö ser det ut att vara.
    Haha, ja men vist är det segt att ge sig iväg ibland. Men oftast känns det ju bättre bara man kommer utanför dörren. Är lite sur över att jag inte vågade anmäla mig till vår ruset. Hade varit en mysig utflykt. Men men, har ett lokalt lopp i början av juni att se fram emot iallafall.

    Hoppas ni får en riktigt mysig "lillördag" kramar

    SvaraRadera
  10. Det är en trevlig park det där. Jag är gör också så, letar anledningar att skippa de där intervallerna. Varför vet jag inte för jag vill ju egentligen göra dem, eller i alla fall känna resultatet av dem. Knepigt det där. Bra att du kom ut och härligt att det kändes bra! Kram

    SvaraRadera
  11. Det är allt en trevlig park, det där. Och så har du ju Botaniska inte långt ifrån, sen framåt sommaren, när allt blommar...
    Igår tränade jag rejält, dvs gympade, och det straffade sig ska jag säga. Rejält ont i axeln o armen, ja den får kämpa på i sin egen takt,,, och även i ryggen, det var nog några muskler som fick bekänna färg, tror jag... så jag är lite... öm--- eller va man ska säga...Hoppas på bättre imorgon...
    Idag har Lilleman fått två sprutor, han var så redig så, men oj vilket väder. Spöregn! Kallt! Blåsigt! Hallå det är ju maj snart, ju... Ja ja det är väl typ bra för växterna i alla fall...
    kram elsamarianne

    SvaraRadera
  12. Så fint med en sådan stor park där man kan göra lite allt möjligt, eller bara vara! Sånt saknas i min lilla stad..
    Bra resonerat med dig själv, har man börjat tveka så brukar det vara svårt att övertala sig. Men det känns ju så skönt efteråt!! Så duktigt av dig:)

    Hoppas du haft en bra dag!
    Kramar fredrika

    SvaraRadera
  13. Tack för tipset som Slottsparken! Göteborg för till för några år sedan en okänd stad för mig, men efter att ha varit där ett par gånger blev jag så förtjust i staden att vi nu varje sommar åker dit och stannar några dagar!
    Svar: Sa till min man för någon timma sedan att det känns som om det är november storm! Men det känns
    ju lättare att åka norrut när värmen sviker här också!
    kram
    Melodys matte

    SvaraRadera
  14. Åh, mysigt med en sådan park:) Jag skulle också vilja ha det ställe där man kan mata änder. Det skulle Felicia gilla;) Men den där säldammen.. är den i själva parken?
    Vad jag beundrar dig som ska ställa upp i dårhuset! Det skulle jag också vilja göra någon gång. Det blir väl när jag fått upp min kondition, så år 2020 kanske?!;) Fränt årtal också;)

    Ha det så bra:)
    Kram Elin

    SvaraRadera
  15. Haha, inte dårhuset heller!! VÅRRUSET ska det naturligtvis stå! Jäkla surfplatta xD
    Kram Elin

    SvaraRadera
  16. åh, det var länge sedan vi var i Slottsskogen! Vi var där några ggr när de äldsta barnen var små. Fin park!
    Tack fina, för dina ord... jag förstår att det är tufft för dig att vara utan din mamma. Så ung du måste varit när du miste henne. Sorgligt!!!! Känner verkligen med dig!
    Cancern i mitt fall, gäller min pappa... så det är också en förälder...
    Tack, min dag har varit okej. Tillbaka på jobbet hos fantastiska kolleger :)
    Kram /Maria

    SvaraRadera
  17. Tack kul att du gillade kläderna. Det är inte chrons jag har utan ulcerös jag har varianten som är lite lindrigare, men inte kul när det inte är bra. men faktum var att det gick skapligt bra att jobb det gav sig lite framåt kvällen som tur var.
    Ha en fortsatt bra kväll
    Kram Linda

    SvaraRadera
  18. Tack så mycket för de rara orden, tycker om att kika in här med
    kraaamar

    SvaraRadera
  19. Mysigt och vilka härliga bilder kram Diana

    SvaraRadera
  20. Vilken härlig promenad =) Och vad mycket fint att titta på.
    Ha en toppen dag, kramen

    SvaraRadera
  21. Vilken härlig park, så mysiga bilder! Jag måste ta mig en tripp till Göteborg snart. Jag sprang Göteborgsvarvet förra året men då hann jag inte njuta riktigt av den vackra staden.

    Kul att springa vårruset, jag har bara ett lopp inbokat i år, tjurruset, och det är inte förrän i höst, få se om jag får till något mer före :-).

    Kanonbra gjort av dig att ge dig ut och springa! Ibland känns det tråkigt och jobbigt innan, men den där känslan efteråt är ju bara så skön!

    Hoppas att du får en fin torsdag! Kram Jennifer

    SvaraRadera
  22. Oj vilken härligt fin och vacker park ni har. Jag har varit i Göteborg men aldrig haft äran att vara i den parken. Ofta har jag bara passerat och tagit mig ut till en brukshundklubb nånstans och sen hem igen eller hem till vår förra hunds uppfödare.
    Och sälar. Shit va häftigt. Det måste vara underbart för barnen att få vara i den där parken. Man kanske skulle ta en eller två semesterdagar till Göteborg i sommar.
    Duktig du är som springer lopp. Jag orkar inte alls det men jag jobbar på kondisen.
    Har dock lovat en kompis att åka ett långfärdsskridskolopp i vinter. tror det är januari eller februari nästa år så att få upp kondisen till i vinter och sen öva på skridskor känns som en bra idé :-)
    ha en superfin dag.
    Kram

    SvaraRadera
  23. Såg din kommentar nyss:-) Aldrig sett Grey´s? Det är nog rätt så smart av dig. Serien tycker jag är superbra. Men det här med att följa en serie är bara sååå jobbigt för man bara MÅSTE sitta bänkad i soffan kl.21,00. Jag försöker hålla mig borta från serier för att slippa "tvånget", ha ha. Men Grey´s...jag är såld.

    SvaraRadera
  24. Underbara vårbilder!!!

    kram kram Malin

    SvaraRadera

Vad roligt att du kikade in.... Lämna gärna en liten kommentar om du har tid, det uppskattas :)