onsdag 17 oktober 2012

Wiggo 8 år

Våran stora kille (men i mamma hjärtat lille kille) fyller åtta år idag! Åtta år! Det blev sång, tårta och paket på sängen imorse innan det bar i väg till skolan.
Tänk att för åtta år sedan kom denna lilla skrutt till oss. Tiden går för fort, kan vi inte bara stanna tiden lite och få njuta lite till.

När jag tänker tillbaka till det sista dygnet innan han tittade ut blir jag alldeles matt och varm i hjärtat! Första gångs förälder, oerfaren såklart. Vi åkte ner till Varberg kvällen innan pga värkar, inga "större" värkar så vi fick åka hem igen, den natten kunde jag inte sova, "la bamba" gick på tv, satt klarvaken och tittade.
Så dagen efter hade jag så ooont, ja värkarna hade verkligen satt igång så vi åkte ner till Varberg igen och denna gången skulle jag inte bli hemskickad.... På kvällen kom han, med akutkejsarsnitt pga av för låga hjärtslag... Min älskade först födde son! Jag älskar dig miljoners miljoner...

7 kommentarer :

 1. Grattis till er store kille!
  Satt och tänkte imorse på att tiden går allför fort, nu är snart min mammaledighet slut. Vad hände liksom? Buhu.

  Ser på bilden att hjärtat klappar för Blåvitt. Här hemma är det dubbla läger. Mannen (som har ett förflutet i IFK) har fått över stora tjejen på "sin sida" medan jag själv håller på Elfsborg, boråsare som man är. ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :-)
   Ja här hemma hos oss är det BARA Blåvitt som gäller! Enligt min pappa och bror så är man ju född blåvitare ;-)

   Radera
  2. Haha! Nog för att jag kommer från en fotbollstolig familj men kalas får nog gå före! (Fast en gång när en kusin gifte sig hade de lagt bröllopet på samma dag som Sverige premiärspelade i EM. Snacka om att det muttrades bland herrarna. Haha!)

   Om katterna: Källaren kommer inte inredas utan mest funka som förråd med tvättstuga etc. Men ändå!! Den ska få sig ett facelift snart så då vill man ju att det är fräscht!

   Radera
 2. Grattis till Wiggo! Ja, tänk vad tiden går fort. Vår dottern fyller sex nu i januari och vår son fyller åtta i juni. Åren bara flyger iväg.

  Kram Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :-)
   Javisst flyger åren iväg men jag tror bestämt att jag stannar lite i ålder hehe

   Radera
 3. Grattis, vad fint! Det är ett underverk varje gång! Jag har också en Viggo, och han har hunnit bli 11 :) Kram!

  SvaraRadera
 4. Tack :-)
  Fint namn :-)
  Visst är det ett underverk.. Wiggo kom till väldigt fort och väldigt oplanerat!
  Men våran minsting som nu är 7 månader tog det oss tre år "att göra".
  Den göra-barn-tiden var vekligen en berg o dal bana..
  Kram!

  SvaraRadera

Vad roligt att du kikade in.... Lämna gärna en liten kommentar om du har tid, det uppskattas :)