söndag 21 oktober 2012

Alla vägar bär till ishallen...

Idag hade Wiggo borta match på Hisingen och då är det ju samling ett bra tag innan nersläpp, så då får man ju ta och utforska omgivningen lite medans man väntar. Och bakom ishallen låg Hisingsparken (hade jag ingen aning om, hade ärligt talat ingen aning om att det ens fanns en park på Hisingen och att det skulle vara Göteborgs största park, men nu vet jag!)
Och vilken under bara park! Helt ljuvligt att promenera där, sen att vissa uppförsbackar lutade ca 90 grader och man skulle putta vagn + bebis i vagn upp där-puuh!! Trodde jag skulle falla baklänges, och åker man till en hockeymatch så har man ju klätt sig med varma kläder och skor, inte klädd för att gå och flåsa i terräng... Gaaah så svettig jag blev! 
Jag följde belysningen, det var bäst så, så att jag inte skulle komma vilse och behöva stå under en boklund och gasta efter hjälp. (jo jag hade telefonen med mig så det hade väl löst sig isf) Kände mig lugn när jag träffade tre ungdomar igen, måste ju betyda att det gick att gå runt på något sätt. Små skyltar satt uppe längs med promenaden och visade olika vägar man kunde välja.
Många var ute och njöt av höst eftermiddagen, ett äldre par satt och fikade, några kom springandes, hundägare, en kvinna såg ut att vara ute och "rasta" sina barn, två familjer med barn passerade mig men en korg full av kantareller, så gott. De enda kantareller jag hittar är i en korg på Ica... 2 kommentarer :

 1. Vad vackert! Visst är hösten fantastisk när solen skiner?!
  Vet inte heller var Hisingsparken ligger, är inte så bekant med Hisingen trots att vi gifte oss i Tuve Gamla kyrka.

  Hoppas hockeyn gick bra!

  SvaraRadera
 2. Låter som en trevlig och spännande promenad. Vilken tur att du hittade tillbaka. :)

  ha en fortsatt bra måndag!
  Kram Linda

  SvaraRadera

Vad roligt att du kikade in.... Lämna gärna en liten kommentar om du har tid, det uppskattas :)