torsdag 10 januari 2013

Tid att läsa...

njae tror inte att det blir många sidor lästa denna helgen.
men annars är jag en bokmal!
Jag älskar att läsa böcker och läser varje kväll.
Leva mig in i böckernas värld, fantisera, skapa ett ansikte på personerna, skapa en miljö ja det är det bästa med att få läsa. Att få försvinna från omvärlden ett litet tag
(Jag kan erkänna att jag har drömt att jag en gång åkte med i Harry Bosch's bil, han är polis. Böckerna är skrivna av Michael Connelly) 
Helst läser jag deckare...

Några av väldigt många bra böcker jag har läst:
"Askungar" av Kristina Ohlsson

Askungar (e-bok)
bokus.com
"Kråkflickan" av Eriksson Axlander Sundquist
Kråkflickan (pocket)
bokus.com

"En nästan vanlig man" Buthler & Öhrlund

En nästan vanlig man (pocket)
bokus.com

Listan kan göras hur lååååång som helst!
För att varva alla deckare där jag lever mig in och tro mig vara en i polisgänget så läser jag också tjejiga-romantiska böcker!!
Shelia O'Flanagan är då en favorit!


Jag trodde att denna omtalade bok skulle hinna hem till mig innan jag åkte...
Men ikke...
Så förhoppningsvis när jag kommer hem ligger den här...

Har ni läst den????


'Femtio nyanser av honom (häftad)


17 kommentarer :

  1. Ja jag läste ut sista boken igår, femtio nyanser av frihet.
    Kan verkligen rekommendera dem, går inte att sluta läsa när man väl har börjat.
    Kram Lina

    SvaraRadera
  2. Jag älskar också att läsa och hela omvärlden försvinner när jag fastnar med näsan i en bok. Men det senaste året har det inte blivit mycket läsa, bara en och annan ljudbok. Saknar det!

    Nä, jag är också sugen på femtio nyanser av honom...även om jag inte trodde jag skulle vara det. Men nu verkar ju alla ha läst och hyllar.

    Ha en fin dag! kram

    SvaraRadera
  3. Jag avundas er som fick den biten! Jag har alltid haft för svårt att sitta still och få sammanhang i långa böcker.

    SvaraRadera
  4. Jag har tyvärr inte läst "50 nyanser av honom" ännu. Just nu läser jag "Hungerspelen" (triologin) men när man oftast är ensam med en ettåring blir det inte så mycket tid till att läsa;) Så de 400 sidor jag har kvar får vänta lite till;) Efter den blir det dock "50 nyanser av honom":)
    Gillar du böcker som är tagna ur verkligheten? Jag ÄLSKAR sådana böcker, även om det berör i hjärtat och man både kan få skratta, gråta och bli riktigt j***a förbannad;) "Pojken som kallades det" och de andra i den serien är ju ett sådant exempel. Andra sådana böcker är de av Toreu Hayden, mina absoluta favoritböcker. De kan jag verkligen rekommender, men det krävs kanske att man är intresserad av just det hon skriver om:)

    SV:
    Sandra: Ja, jag tyckte det var en jättefin gest:)

    Åh, vilket datum är han född? Vår kommer så nära den 9:nde mars som möjligt. Det blir ett planerat snitt, men jag har inte fått exakt datum ännu. BF är den 9:nde:) Vi kommer få en liten prinsessa till:D

    Ja, jag kan inte annat än hålla med dig. Jag förstår inte hur ett år kan gå så snabbt som när man fått barn?! Helt galet och även skrämmande. Snart står ungarna där med gymnasiekompetens, körkort, pojk-/flickvän och egna barn på väg;) Usch, måste nog gå och mysa med Felicia i knät för snart är hon väl för stor för det;)

    Men tusen tack:D Jag blir sååååå glad:D Ja, den är fin;) Den är superenkel, men fin. Och gooooood;) Japp, det är chokladkex:)

    Kram Elin

    SvaraRadera
  5. Torey Hayden heter hon förstås;)

    SvaraRadera
  6. Jag är en periodare när det kommer till läsning. Den enda stunden på dagen jag hinner öppna en bok är på kvällen och då är jag så trött så jag somnar med den på magen. På somrarna läser jag ganska mycket dock.

    Jag har börjat på Femtio nyanser av Honom, men bara hunnit ett 30-tal sidor så det är för tidigt att uttala sig om de är bra. Men vad jag hört av vänner är att de ska vara svåra att lägga ifrån sig....

    Jag har en massa böcker som jag har på min lista över böcker jag VILL läsa; Keplers böcker, två sista böckerna av Hungerspelen-triologin, etc.

    Jag gillar också deckare, men läser gärna chicflicks också.

    Kul med lite boktips!
    Kram Jossan

    SvaraRadera
  7. Här rabblas det upp favoriter, minsann! Läser "så ögona blör" säger familjen, men tänk så mycket man lär sig... (om mord mest förstås, och polisutredningar...) Kråkflickan, visst är den läskig? Och Hungerspelen trilogin är så himla bra! Och Buthler&Öhrlunds böcker har nästa över-ryys-faktor... och såg Torey Haden nämnas,,, Sen kan jag tipsa Jonathan Kellerman,,, älskar dom...Eftersom jag är sån storkonsument så läser jag mest på iPaden, laddar ner från biblan. Läser nu: Fjällgraven, Michael Hjorth. Ska återgå så snart paddan är laddad...hehe. En om dan, om tid finnes...Den där femtio nyanser? Nej inget för mig, tror jag.
    kram elsamarianne

    SvaraRadera
  8. Jag gillar att läsa egentligen men sedan jag fick barn tycker jag att det är svårt att finna ro till läsning, tyvärr. Däremot tidningar, alltså typ mama, tara, family living, lantliv och såna där det unnar jag mig ofta och tar mig tid till...

    Kram

    SvaraRadera
  9. Alla jag känner har läst den och gillat den.
    Men jag som aldrig läser har det inte.
    Fast jag funderar allt på det ;)
    Kul med "serier" så det blir en lååång värld att drömma sig bort i.
    Twilight Saga var de senaste böckerna jag läste, och de enda de senaste tio åren faktiskt.

    Tack för lite tips!
    Alltid lättare att ge sig på en bok om den är omtyckt :)

    Ha en fin kväll!
    Kramar

    SvaraRadera
  10. Trodde jag skulle få tid att läsa mer under julledigheten, men icke, började på en bok sen blev det inte mer. Tack för tipsen o den där femtio nyanser av honom får jag nog allt läsa. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  11. Kul med boktips! Läste massor förr, men nu blir det nästan aldrig. Jag borde verkligen börja igen. Det är precis som du säger, att försvinna in i en annan värld.

    Kram Pernilla

    SvaraRadera
  12. Kanonbra med tips på bra böcker! De där titlarna ska jag ha i minnet... Den sistnämnda har jag hört ganska mycket om, men inte läst än :-)

    SvaraRadera
  13. Åh, jag vet så väl hur du menar, och SOM jag längtar efter att min läslust ska komma tillbaka igen! Den har, för första ggn i mitt liv, lyst med sin frånvaro i snart ett år, och den tycks dröja med att komma tillbaka igen. Jag som är den eviga bokmalen! Men det är för mycket saker som packat ihop sig i skallen helt enkelt, det är det. Jag kan inte kommunicera med boken på det sätt som krävs...men när den är tillbaka, då ska det läsas!

    Kram, hoppas ni har det finfint på semestern!

    SvaraRadera
  14. Jag vill så gärna läsa men kommer inte till skott *skrattar* Men älskar böcker...kram och ha en toppen fredag!

    SvaraRadera
  15. Jag är också en sån bokmal! Läser varje kväll också en hel del deckare men väldigt blandat! Har inte läst den där 50 nyanser ännu men jag ska.

    Ha en underbar fredag! Kram Jenny

    SvaraRadera
  16. Hoppas ni har det riktigt härligt på semstern!!!

    Tyvärr så har jag minne som en guldfisk (hände något med det när jag fick barn) Så jag minns inte helt vad jag hade för inställningar på kameran men jag vet att jag mixtrade med iso tal. Vet att jag vred upp så jag hade 1000 tror jag. Sen ändrade jag vitbalansen till glödlampa.
    Hoppas du förstår vad jag babblar om:)
    Kram Lina

    SvaraRadera

Vad roligt att du kikade in.... Lämna gärna en liten kommentar om du har tid, det uppskattas :)