måndag 9 september 2013

Vi packar ihop oss...

som två björnar, redo att ta höst och gå i ide...
Nä ide var väl att ta i....
men vi har börjat packa ihop sommaren...

efter att ha spenderat hela lördagen i ishallen, cupen som för övrigt gick hur bra som helst...
dom vann sex av sex matcher...
somnade jag gott på soffan vid halv tio på lördagskvällen, japp så rolig var jag!!!

Så igår passade vi på att vara ute och värma oss, vilken värme vi har!!! Otroligt!
Vi plockade, sopade och röjde runt lite här och var i trädgården...
 krukor och lyktor på altanen åkte tillbaka till sin plats i garaget...


Hösten är välkommen!

önskar dig en bra start på veckan....

27 kommentarer :

  1. Ja gårdagen var härlig. En dag på sjön... men jag blev så himla yrslig av att sitta ute i en guppande båt i flera timmar att jag knappt kunde gå sen... jösses, det var lite läskigt för vi slängde inte ner ankaret utan flöt bara... sen fick JAG starta upp båten och styra närmare land en bit- följde stimmen av fisk som jag spårade på ytan. Husse sa att jag var bättre än ett ekolod... och ja det bidde tre stora makrillar, tills det blev bottennapp o vi fick klippa linan (heter det så, tro?) Så det var väl en ganska bra dag ändå...tills vi skulle lägga till i den strömma marinan och vi nästan drog in i grannens jätteankare som sticker ut bak... elände att pricka in mellan grann-båten och y-bommen... ja båtlivet är hur kul som helst. Eller inte...
    Nu är semestern slut... och livet kan återgå till det normala
    kram elsamarianne

    SvaraRadera
  2. I dag är det en vanlig dag i livet, fast lite mera att göra än vad som är önskvärt! Och nog känns det som det är dags att börja packa ihop lite av sommaren. Precis konstaterat att det är dags att ta in alla textilier och tvätta, lägg in i skåpet och hoppas att våren kommer fort så de kan få komma ut i trädgården igen. Men en filt ska få ligga kvar, för nog ska det bli ett par
    sköna kvällar till innan hösten tar över!
    Kram
    M.E

    SvaraRadera
  3. Den här höststarten har känts lite märklig. Precis som det är svårt att släppa taget om sommaren.
    Hoppas du får en fin vecka.
    Kram N

    SvaraRadera
  4. Såna här varma dagar borde vi verkligen ta tillfället i akt att röja hela vår stora trädgård inför flytten. I stället har mannen min jobbar helg :( och jag har spenderat mesta tiden inomhus med flyttkartonger, studier och jobb ;) Hoppas det fina vädret håller i sig i veckan. Kram.

    SvaraRadera
  5. Åh veckan som varit har varit underbar. Lite kyligt på morgonen, 6-7 grader) men oj vilka dagar vi haft sen. 20-25 grader och strålande sol. Underbart. Man får passa på att vara ute och njuta och suga i sig av solens strålar.
    tänkte tanken i helgen att det är dags att börja packa ihop ute. Blir nog helgen projekt känns det som. Skönt när det är gjort.
    Ha en fin dag.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Jag välkomnar också hösten nu med öppna armar, vill ha kyligare nu och mer höstfärger, är belåten med sommaren nu =D

    kramar

    SvaraRadera
  7. Ja det blev en härlig helg och hösten är välkommen med fler soliga dagar!
    Ha en bra dag!
    kram viktoria

    SvaraRadera
  8. Ja, vilken söndag det var! Vi var ute och segla hela dagen, hur skönt som helst. :)
    Jag har börjat plocka lite ute får ta tag i det snart.

    Ha en toppen vecka!
    Kram Kia

    SvaraRadera
  9. Att vinna sex av sex matcher är rätt skapligt. :) Jag har också börjat lite smått, men det känns en aning avigt med tanke på den hetta som råder ännu. Idag fortsätter jag med utomhuslunch.

    SvaraRadera
  10. Ja, visst blev det en varm och härlig helg! Men än kan vi inte packa ihop här och ta ide, nej för sjutton, vi fick ju den där utemöbeln ju, i förra veckan. Den måste sittas på lite till innan den åker in... Vill ha meeeera sommar!
    KRAM! Judita

    SvaraRadera
  11. Burr, ja det finns väll inget kallar ställe att hänga på än en ishall och en hel dag till på köpet. Förstår att du tog jackan med dig och att du sedan somnade gott på kvällen. Kylan gör en trött. Skönt att hösten håller sig mild ute iallafall.
    Kram ANette

    SvaraRadera
  12. Vad kul att det gick bra för sonen. Helgens väder har varit helt fantastiskt, nästan för varmt om man nu får säga så. Längtar lite till en solig höst.
    Kram Helena

    SvaraRadera
  13. Härligt, kul att de går så bra för dem. Vi bor i en riktig hockeyhåla som fostrar några NHL proffs ;)

    Jag se inte testat dem men är lite sugen på ett par byxor. Att ge benen hjälp med återhämtning vore inte fel. Men de kläderna är lite för dyra enligt mig. Så avvaktar :p

    Jimmy började jobba igen förra veckan. Och började då med em-skift och i fredags jobbade han övertid så en extra kväll. Därför jag varit själv hela em och kvällarna. Denna veckan är det dagtid och kan stolt berätta att vi var på dagis i tid i morse, alla påklädda och alla med frukost i magen ;)

    Ja här är hösten mer än välkommen, min favoritårstid så länge det inte regnar allt för mycket.
    Hoppas ni fått en bra start på veckan. Kram Malin

    SvaraRadera
  14. Heja Wiggo o hans lag, de är ju superduktiga. Jag missade helgens sommarvärme här hemma, men sightseeing i shorts i London är inte fel det heller. Till helgen får nog utemöbler o andra trädgårdsprylar tacka för sig o flytta in. Fin bild vännen. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  15. Oj sex matcher av sex var ju grymt bra resultat!

    Här har också sommaren börjat städas bort och hösten är redo att göra sitt intåg! Men det ska bli härligt det med nu tycker jag!

    Kram

    SvaraRadera
  16. ja det känns som om det är dags...idag har det varit riktigt höstväder här men blåst och kallt..... Kram Anette

    SvaraRadera
  17. ja det känns som om det är dags...idag har det varit riktigt höstväder här men blåst och kallt..... Kram Anette

    SvaraRadera
  18. Vilka duktiga hockeyspelare. Har en grabb som har spelat hockey i 14 år så den ständiga frågan var...är det kallt i den ishallen. Det är kallt i ALLA ishallar. Men så otroligt roligt att kolla på dom. Ha en fin kväll.
    Kram Pia

    SvaraRadera
  19. Samma här - vi fixade undan krukor och blommor igår och nu tronar ljung och kål i krukorna! Kram Sara

    SvaraRadera
  20. Men vad roligt att det gick så bra på cupen :-).

    Ja men visst är det helt otroligt vilken värme vi har haft. Men hösten är här ser man på färgerna i naturen. Vi har börjat lite smått med undanplocknigen inför höst och vinter, men mer finns att göra.

    Nej, det är maken som lämnar och jag som hämtar på dagis. Och det känns så skönt att slippa lämningen eftersom han inte vill dit, och maken är inte alls lika känslig som jag så det funkar bättre att han lämnar. Igår kväll var det ledsamt igen för att han inte vill till dagis idag :-(. Hur går det för er minsting på dagis, funkar det fortfarande bra?

    Ha en fin dag! Kram Jennifer

    SvaraRadera
  21. Skönt att höststäda lite i trädgården:-)
    Så långt har inte vi kommit än, men det börjar bli dags nu!

    Önskar dig en fin dag
    Kram Susanne

    SvaraRadera
  22. Ja, jag tycker också det ska bli skönt med höst! Jag vill ju tända mitt nya doftljus och det är liksom inte rätt feeling med 25 grader i luften...

    SvaraRadera
  23. Jag förstår att fotbollsplanen var varmare häng än ishallen i helgen! När man satt vid sidan av planen så kändes det som om man satt i en solstol vid medelhavet, solen brände! Jag tankar och tankar sol nu, inte höstredo riktigt än! Min bikini hänger här och droppar efter morgondoppet!

    Kram Jenny

    SvaraRadera
  24. Vilken vinst, heja heja!! ;)
    Å vem däckar inte en lördagskväll numera? Haha. Skyller på de mörkare kvällarna...

    Vi borde med ha passat på att få undan i trädgården nu i helgen när det var fint ute. Idag är det grått, ruggigt och regnigt :/ Känner inte för att gå ut alls. Inte gossarna heller, så vi har innemys ;)

    Sv: haha, jag kommer inte bara känna mig som bambi på hal is, jag kommer vara han!! Aldrig haft så höga skor. Hoppas dom kommer hem idag så jag hinner öva ;P
    Där sa du något ;) J behöver verkligen en hint nu!

    Ha en bra dag!
    Kram kram

    SvaraRadera
  25. Grattis till matcherna! Och så härligt att plocka ihop och fixa lite inför hösten :)

    Visst är september underbart, tack snälla!

    Ha en härlig höstdag (här har vi faktiskt höstväder idag:) <3 Jennie

    SvaraRadera
  26. Ja just det, det måste ju bli en jättekontrast för er: först en dag i ishallen och sedan ut i rena sommarvärmen:-) Kul att det gick så bra för W och hans lag! Fick faktiskt hemskickat nåt om att man kunde få gå på dans eller idrott med sina barn, fast det var alldeles för många gånger för att Max ska vilja gå tror jag, och så var det "prova-på-alla-danser/sporter" , alltså olika danser eller sporter varje gång. Min treåring älskar ju rutiner, vill kolla på samma filmer, läsa samma böcker varje gång. Så vi får nog vänta lite innan det blir aktuellt. Hur gammal var din son när han började med hockey?

    Hoppas du har en bra vecka!!Kram!

    SvaraRadera

Vad roligt att du kikade in.... Lämna gärna en liten kommentar om du har tid, det uppskattas :)