måndag 19 november 2012

Yoga, dags att börja igen..

Våren 2011!!!

Då tog jag mitt första kliv in i yoga världen. Jag ville ge det en chans att testa och se om det var så fantastisk som det pratades om. Jag är ju lite halvt rastlös och kände att "ligga" där på en matta, andas, dra i benen, solhälsningar, hunden, kon ja allt vad det heter. Njae!!!
Men efter ett par gånger så var det faktiskt inte helt fel att "ligga" där, visst for tankar, idéer, känslor, ja mycket genom huvudet, ibland somnade jag till när det var avslappning, så för mig var det klivet ett kliv i rätt riktning.
Och idag tror jag att klivet in i yoga världen gjorde mig gravid. 
Vi kämpade och försökte bli gravida i nästan tre år. Undersökningar, hit och undersökningar dit, missfall, IVF samtal, ja det var en tid i en berg o dalbana.


Så idag "ett-tag-efter-förlossningen" och lathet startar jag igen med ett lunchpass, Mind to Body Yoga!

-NAMASTE-


Härliga yoga bralls, köpta i Thailand

4 kommentarer :

 1. Coola brallor! Önskar jag hade ro för yoga. Men om jag får chans att träna två-tre ggr per vecka väljer jag alltid nåt pass som får svetten att spruta. Kanske borde tänka om?

  SvaraRadera
 2. Vad härligt att känna att yogan verkligen gjorde skillnad i ditt liv! Jag har också provat ett par terminer men är väl inte frälst direkt. Men jag önskar jag vore för det för nog mycket gott med sig!!

  Jag har lämnat en award till dig inne hos mig tillsammans med ett gäng frågor, se inlägget här: http://www.frokengredelin.blogspot.se/

  Kram//Tanja

  SvaraRadera
 3. Skönt att komma igång igen. :-)

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Tack för urgulligt mail idag.
  Skickade precis svar till dig!
  Det går fint att låna bilderna. Men jag måste skicka dem till dig.
  Fin blogg du har.
  Här kommer jag absolut att läsa mera!!

  Annika i DC

  SvaraRadera

Vad roligt att du kikade in.... Lämna gärna en liten kommentar om du har tid, det uppskattas :)