lördag 17 november 2012

Ladies Night, Scandinavium!

Ikväll smäller det på Scandinavium, jag och två vänner och ett ex antal tusen galna kvinnor till, ska inta Scandinavium och kolla på Ladies Night.
Det är femte gången som jag går på Ladies Night och det är galet roligt. Det har alltid varit lyckade och roliga kvällar så jag ser verkligen fram emot kvällens show.

Jag kan inte mer än att rekommendera... GÅ om ni har möjlighet!!!
Vad tycker ni som har varit där i år eller något annat år???bild: www.metrobloggen.se

Och en extra touch inför kvällen så är jag nystylad i håret, 
det är en sådan härlig känsla att stiga ut från frissan och känna sig tusen gånger fräschare och snyggare i håret. För imorse var jag hos bästa Sofia och fick mitt hår färgat och klippt. Hon är så grym Sofia, jag är alltid såååå nöjd när jag varit där.
 Idag bestämde vi oss för att variera och chockera, håret blev färgat mer mot det röda hållet, så nu är jag brun/röd/rostig (svårt att beskriva, bild senare) men I LIKE it a lot!!!

Ha en underbar lördagskväll, burr vad det blåser här dag...

4 kommentarer :

 1. Kul med Ladies Night! Jag har bara varit en gång, tror det var 2007, när Måns Zelmerlöv var med. Och Martin Stenmarck.
  Ikväll ska vi på något vi kallar "promenadmiddag". Förrätt hos ett par, varmrätt hos ett annat och dessert hos oss. Trevligt koncept!

  SvaraRadera
 2. Hoppas du har en fantastisk kväll

  SvaraRadera
 3. Åh, vad det är härligt att känna sig fin i håret! Kraaam!
  http://queenofkammebornia.se/2012/august/har.html

  SvaraRadera
 4. Åh vad härligt, lyckos dig!! Jag har inte varit men vill jättegärna gå! Just nu är det svårt då det är lite för osäkert om jag ens kommer iväg, men någon gång så... Hoppas på att du avger "rapport" här i bloggen imorgon!:) Ha det underbart roligt nu och kram på dig!

  SvaraRadera

Vad roligt att du kikade in.... Lämna gärna en liten kommentar om du har tid, det uppskattas :)